Viser alle 10 resultater

Billige save-the-date til konfirmation og bryllup med mange muligheder

Vores flotte personliggjorte save the date til bryllup eller konfirmation fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unikke save the date kort, hvor du selv vælger, hvad dine kort skal indeholde.
Hos Dækop laver vi som regel save the date til bryllup eller konfirmation efter dine ønsker og printer selv vores produkter specielt til dig – vi er både billige, lynhurtige til at producere og ikke mindst er det hele dansk!

Unikke save-the-date til den store fest med flotte designs

Dine gæster vil elske dig for, at lave unikke kort efter festen, med en tak og en tanke om, at det var en god dag. Med vores Online Designer, kan du selv designe dine save the date-kort ud fra vores færdige designs, som ser brandgodt ud! Vi går op i minimalisme og enkelthed, men samtidigt at alle kort er unikke og bæredygtige.

Vores “save the date” er af den bedste kvalitet i Danmark!

Du skal ikke lade dig snyde, når du skal vælge kort til save the date. Hos Dækop er vi ikke ene på markedet om at printe kort til at sige tak for en god fest – men langt de fleste af vores konkurrenter, laver ikke selv deres produkter. De har ikke samme hands-on, som vi, når printeres kører og har ikke på samme måde indflydelse på, hvad de sender ud. Vi har desværre et stigende antal kunder, der har fået varer hjem fra vores konkollegaer i landet og uden for landet, og de er allesammen mindre glade for de produkter, som ikke levede op til deres forventning.

Med vores egen produktion af kort til save the date til konfirmation og bryllup, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt, når du skal bruge det til din fest!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores papir til kortene er ekstra tykt og med den struktur, som du ønsker. Vores konvolutter er fra de bedste leverandører og af superkvalitet! Og vi tager alle forholdsregler for, at lave det bedste produkt til dig. Selvom vi laver billige save the date til bryllup og konfirmation, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjort “save the date” til billige priser – speciallavet til dig!

Vi er kreative og elsker at lave save the date kort til bryllup og konfirmation netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores kort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores specialdesignede kort nænsomt og sørger for, at de kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer, printer og skærer dem, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores takkekort er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

Bæredygtige kort til billige priser er en vigtig grundsten i vores virke

Vi er meget opmærksomme på, at vores save the date er produceret på bæredygtigt materiale og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi selv vores kort og vælger selv vores materialer. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved save the date er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.

Save the Date I Træ

Få ganske unikke og personliggjorte Save-the-Date magneter i træ! Se vores store udvalg af design her med save the date i træ som magneter.

DækOp felt