Viser alle 19 resultater

Køb personliggjort julepynt i træ, akryl og læder

Se vores kæmpestore udvalg af personliggjort julepynt i de smukkes materialer lige her på shoppen.
VI ELSKER at PERSONLIGGØRE artikler til boligen, festen og ikke mindst den dejlige juletid. Derfor har vi lavet en kollektion af julepynt, som netop er til dig, der elsker julen og de mennesker, du har omkring dig.

Unik julepynt med dit eget navn

Iblandt vores store kollektion af personliggjort julepynt, finder du bl.a. julekugler med navn, julepynt til juletræet med navn eller tekst, servietringe og pynt til boligen i den skønne december-tid.

 

Vi bruger kun de bedste materialer

Vores julepynt er i samme stil, som resten af vores produktsortiment; nemlig i træ, læder og akryl. Disse materialer er nemme at arbejde med under de rettet forhold og er både bæredygtige og smukke. Æstetisk arbejder vi med julepynt i gode råvarer, der ikke er forarbejdet mere end højst nødvendigt. Det skaber en god linje sammen med vores grønne og bæredygtige emballage, der specifikt er indkøbt for at skåne miljøet så meget som muligt. Om vi kan kalde vores julepynt bæredygtigt, er op til dig – men vi har gjort vores for, at den julepynt, som vi tilbyder, belaster miljøet så lidt som overhovedet muligt.

Bæredygtig julepynt bliver mere og mere en trend, som vi ønsker at efterleve i vores webshop og produktion.

DækOp felt