Viser alle 13 resultater

Julekugler med tryk og navn i smukke farver

Se vores unikke og personliggjorte julekugler med tryk. Hos os finder du et bredt udvalg af både farver, skrifttyper, skriftfarver til gode priser. Vi går ind for god kvalitet og ikke mindst billige priser på julekugler med tryk. Skab den helt rette julestemning derhjemme med unikt og personliggjort julepynt.

Få navn på julekuglen – en julekugle med dit eget tryk

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå på dine julekugler. Indtast blot det navn eller den tekst, som du ønsker tryk på julekuglen. Nu kan du pynte op med personliggjort julepynt i hele hjemmet og på juletræet.

Kort information omkring vores julekugler med navn:

Julekuglerne i glas er 8cm i diameter. Vi arbejder udelukkende med julekugler i glas og det må siges at være de absolut flotteste, når vi snakker æstetik og udseende.

Vi har forsøgt at fotografere vores julekugler med navne på bedste vis, så farverne gengives så præcist som muligt.

Navne på julekugler laves med påsat folie – på den måde, kan du vælge nøjagtigt den skriftfarve, som du ønsker.

Vi afsender dine julekugler så hurtigt, som overhovedet muligt!

I juletiden har vi rigtigt mange bestillinger på julekugler, men vi bestræber os på, så hurtigt som muligt, at sende dine kugler afsted, så du også kan få den rette julestemning derhjemme.
Hos Dækop er vi en virksomhed, der udelukkende laver personliggjorte julekugler, pynt til festen og til hjemmet og derfor skal alle varerne altså produceres og håndteres af os selv.

Køb dine unikke og billige julekugler med navn lige her.

DækOp felt