Viser alle 7 resultater

Invitationer til billige priser og med mange muligheder

Vores flotte personliggjorte invitationer fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unikke invitationer til den store fest, hvor du selv vælger, hvad de skal indeholde og hvordan, de skal se ud.
Hos Dækop laver vi bryllupsinvitationer, invitationer til barnedåb, konfirmation og rigtig meget andet. Allesammen udformes efter dine ønsker og vi printer selv vores produkter specielt til dig – vi er både billige, lynhurtige til at producere og ikke mindst er det hele dansk!

Unikke invitationer til den store fest med flotte designs

Med vores Online Designer, kan du selv designe eksempelvis dine bryllupsinvitationer ud fra vores færdige designs, som ser brandgodt ud! Vi går op i minimalisme og enkelthed, men samtidigt at alle bryllupsinvitationer er unikke og bæredygtige.

Vores invitationer er af den bedste kvalitet i Danmark!

Du skal ikke lade dig snyde, når du skal vælge invitationer. Hos Dækop er vi ikke ene på markedet om at printe en bryllupsinvitation – men langt de fleste af vores konkurrenter, laver ikke selv deres produkter. De har ikke samme hands-on, som vi, når printeres kører og har ikke på samme måde indflydelse på, hvad de sender ud. Vi har desværre et stigende antal kunder, der har fået varer hjem fra vores konkollegaer i landet og uden for landet, og de er allesammen mindre glade for de produkter, som ikke levede op til deres forventning.

Med vores egen produktion af af alle vores invitationer, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt, når du skal bruge det til dit bryllup eller anden fest!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores papir til produkterne er ekstra tykt og med den struktur, som du ønsker. Vores konvolutter er fra de bedste leverandører og af superkvalitet! Og vi tager alle forholdsregler for, at lave det bedste produkt til dig. Selvom vi laver billige invitationer til bryllup, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

En personliggjort måde at invitere dine gæster til festen på

Vi er kreative og elsker at give dig muligheden for at invitere dine gæster med stil! Vi specialproducerer alle vores invitationer til fester helt unikt til jer og gør os umage for at lave præcist det, som I ønsker og drømmer om. Vi pakker vores specialdesignede invitationer nænsomt og sørger for, at de kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer, printer og skærer, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk.

Bæredygtige Invitationer til festen er en vigtig grundsten i vores virke

Vi er meget opmærksomme på, at vores produkter er produceret på bæredygtigt materiale og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi selv vores invitationer og vælger selv vores materialer. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.

DækOp felt