Viser alle 2 resultater

Drinkspinde er ganske særlig festpynt, personliggjort efter dine ønsker og netop til dine gæster

Vores flotte personliggjorte drinkspinde og drinkstirrers fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unik bordpynt og barpynt til den store fest og du vælger helt selv, hvad dine drinkstirrers skal indeholde.
Hos Dækop laver vi drinkspinde i træ og akryl efter dine ønsker og laserskærer selv vores produkter specielt til dig.

Unik bordpynt til den store fest med flotte drinkspinde til cocktail og til bryllup

Hvem elsker ikke en perfekt aften, hvor man kan mærke, at der er gjort lidt ekstra ud af det hele. Giv dine gæster en oplevelse af perfektion med vores drinkspinde til bryllup, der udskæres eller printes med dine informationer.

Vores Kvalitet er den Bedste, når vi laver drinkspinde i Danmark!

Du skal ikke lade dig snyde, når du skal vælge produkter. Hos Dækop er vi ikke ene på markedet om at forhandle drinkspinde i træ og akryl, der er personliggjort – men langt de fleste af vores konkurrenter, laver ikke selv deres produkter. De har ikke samme hands-on, som vi og har ikke på samme måde indflydelse på, hvad de sender ud. Vi har desværre et stigende antal kunder, der har fået varer hjem fra vores konkollegaer i landet, og de er allesammen mindre glade for de produkter, som ikke levede op til deres forventning.

Med vores egen produktion af vores produkter, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores træ og akryl er ekstra holdbart, samlingerne imellem laserskæringerne er gjort større og mange foranstaltninger tages, når vi skal sikre, at dine coasters til fest ser rigtige ud. Selvom vi laver billige drinkspinde i træ og akryl, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjorte drinkspinde til fest i træ eller akryl – speciallavet til dig og din fest eller event!

Vi er kreative og elsker at lave drinkspinde i træ og akryl netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores  drinkspinde helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores drinkspinde nænsomt og sørger for, at de kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer og skærer dine drinkspinde, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores drinkspinde i træ eller akryl er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

“Bæredygtighed” er moderne, at bryste sig af – vores drinkspinde er selvfølgelig yderst bæredygtige!

Vi er meget opmærksomme på, at vores drinkspinde i alle materialer er produceret bæredygtigt og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi dem selv og vælger selv vores træ og akryl. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved drinkspindene er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.

DækOp felt