Personlige bordkort i træ og akryl

En virksomhed skabt med hjertet

Dækop er skabt med ønsket om at tilbyde specialdesignede og kvalitetsbevidste produkter til alle festtyper. Vi ønsker at være jeres førende leverandør af bordkort, drinkspinde, bordnumre, invitationer, skilte og meget mere. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, der konstant søger at udvikle og dygtiggøre os, til gavn for vores kunder. 

Vi er Sofie og Theis og har en lang baggrund som leverandører til fest og event. Nu har vi lagt vores fokus på oplevelsen med unik bordopdækning og eksklusive festartikler. Det er en tillidssag, når vores kunder vælger os som leverandør på deres unikke og personliggjorte produkter og vi elsker at arbejde med jer. Hos os finder I ikke et kæmpestort udvalg i forskellige designs, udseender på invitationer og skilte. Istedet har vi koncentreret os om at lave noget, som vi selv synes er det smukkeste produkt. Vi giver dig chancen for at få del i de håndplukkede og udvalgte designs og festartikler, som trender på markedet – ganske unikt. 

Vores hjerter hører hjemme på Fyn og vi bor i Nyborg, den gamle kongeby, centralt placeret i landet. Her har vi stiftet familie og har vores daglige gang i det lokale ophav.  Sofie beskæftiger sig med alle vores ordrer og koordineringen af disse – herudover kommer alle designs af både dine og vores forbi Sofies skrivebord til gennemgang. 
Theis sidder i det daglige med al backoffice, marketing og vores online platforme, der hele tiden holdes opdaterede med produkter, Online Designer og den hidtil mest moderne webshop inden for unikke festartikler. 
Vi er fælles om vores produktion – nogle varer kommer udefra og andre laver vi selv fra bunden. Fælles for alle produkter hos os er, at de passerer vores øjne, vores hænder og vores vurdering, inden det pakkes og sendes direkte til vores kunder. Mange af vores produkter er også en kombination af indkøbt og hjemmegjort og kan derfor ikke findes tillige i andre butikker i hele verden. 

Familie og venner kender os som hårdtarbejdende og dybt koncentrerede om vores projekter – sådan vil du også opleve os med vores hjertebarn Dækop.dk. Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen i vores forretning, vores univers og i vores familie som en helt unik kunde. 

 

Rigtig god fornøjelse

bordkort bryllup