fbpx

Bordkort til Bryllup

Velkommen til vores indlæg omkring de allerflotteste bordkort til bryllupsfesten

Og velkommen til Dækop! Vi laver bordkort til bryllup! Vi er og vil være landets førende inden for personliggjort bordpynt til bryllupsfesten, konfirmationen og alt, hvad der ellers måtte blive afholdt af skønne fester rundt omkring. 

Vælger du at købe bordkort til den store dag hos os, så er det fordi at du vil have det bedste. Ikke blot er vores produkter smukke og eksklusive, men de er også er meget høj kvalitet. Du vælger os, fordi du ikke selv vil lave dine bordkort, som mange andre ellers laver masser af guides til. Se blot denne guide til flotte hjemmelavede bordkort. Men du vil hellere være sikker på præcision og ikke mindst det helt rette look til jeres fest. 

Se med længere nede, hvor jeg beskriver meget mere omkring vores bordkort til bryllup. 

God kvalitet og stærke materialer

Du skal ikke lade dig narre. Selvom vi laver billige bordkort, så garanterer vi dig, at du får de mest holdbare af slagsen og ikke mindst i nogle gode materialer. 

Vi oplever desværre rigtig mange af vores kunder, der har fået bordkort fra andre leverandører, der angiveligt laver de samme som os. Det er ikke pænt at pege fingre, så derfor gør vi blot opmærksomme på, at vores bordkort er både holdbare og af god kvalitet. Samlingerne i eller små udskæringer gør vi større, således at de. hæfter som de skal. De sikrer ikke kun, at de er intakte, når de kommer frem, men også at dine gæster sagtens kan tage dem op i hænderne uden at du skal bekymre dig om, at de går i stykker. 

Vi har valgt den gode kvalitet af en helt simpel årsag…

Når du bestiller bordkort til bryllup hos os mener vi, at det er vigtigt at dine gæster kan gemme deres bordkort til en regnvejrsdag – se på dem, og huske tilbage på netop jeres bryllupsfest. Når man laver sådan nogle unikke udskårede bordkort til festen, så skal det også være i orden og af en kvalitet, som alle kan forstå. 

For at komme tilbage til, at vores varer er intakte, når de kommer frem, bunder desuden også i et veludviklet pakkesystem, der sikrer dine bordkort på bedste mulige vis! Vi er de eneste i Danmark, der pakker bordkortene i unikt designede holdere (i bæredygtigt pap, selvfølgelig!), og vi er stolte over at blive valgt gang på gang på baggrund af dette. 

DKK 22,95
2 størrelser
Fra : DKK 19,95
Mange designs
Fra : DKK 19,95

Vi har mange typer af personliggjorte bordkort til bryllupsfesten

…og det kan være svært at vælge. Alle vores materialer, designs og farver er ganske unikke og det er heller ikke kun udskårede bordkort, som vores kunder vælger. 
Ovenover har jeg samlet 5 andre typer af bordkort, som også både er personliggjorte med navn og derudover har en unik form og materiale. Mulighederne er mange, når du skal købe bordkort til bryllup og kun fantasien sætter grænser. 

Hos os er vi ikke bundet op af faste mønstre eller materialer, men vi har lagt de mest populære på vores hjemmeside, så du kan lade dig inspirere. Har du nogle helt specielle ønsker til farver eller materialer, så lad os endelig tage en snak om det. Vi er nogle kreative idémagere bag Dækop og vi elsker at udforme noget ganske specielt til en bryllupsfest. 

8 FARVER
DKK 7,95

Bordkort til bryllup i papir og pergament

Udover vores smukke udskårede bordkort til bryllup, så tilbyder vi også 3 serier i papir. Nu skal du ikke tro, at det er ganske almindeligt papir – det er, ligesom resten af vores produkter hos Dækop, nogle unikke typer af papir, der helt afgørende adskiller sig fra noget andet, du kan købe dig til. 

Ovenover ser du de 3 serier. 

Vores Natur er smukke bordkort i hvid eller farvede designs. Papiret er noget af det mest bæredygtige inden for tryk overhovedet og er enormt flotte. 

Serien Minimalistisk er derimod en fuldstændig glat overflade. Selve papiret er det hvideste, som findes i verden og har derfor et udtryk som er så eksklusivt, at det gør helt ondt. 

Transparant! Har du ikke set den endnu i levende live, så har du noget tilgode! Transparat er vores måde at fortælle dig på, at det er et tryk direkte på pergament. Det betyder altså, at bordkortet er gennemsigtigt og har en mælkehvid farvekonsistens. Superflot, specielt i en bordkortholder, som vi også sælger billigt. 

Fælles for vores papirvarer er bæredygtighed og unikke designs, som du ikke finder andre steder. Vi designer og trykker selv alt vores materiale og har hands-on på alt, hvad vi beskæftiger os med. 

Vores papirtykkelser varierer en anelse afhængigt af det materiale, som du vælger. Men jeg vil sige til dig, at det hele selvfølgelig er på tykkere papir, end du finder ude i printeren. Er du interesseret i at vide mere om vores tykkelser, så klik ind på de forskellige og læs mere om dem.

Jeg håber, at jeg har inspireret dig til at handle med os, når det er jeres tur til at holde bryllup og at du fandt, hvad du søgte. 

Selvom du ikke finder hele vores produktsortiment lige her, så finder du den i toppen af vores menu. 

Vi glæder os allerede til at levere jeres bordkort til bryllup. 

Sofie Kirk

billige bordkort til bryllup
DækOp felt