fbpx

Bordkort i træ

Wow, se vores flotte bordkort i træ!

Hos Dækop har vi bordkort i træ til bryllup, konfirmation, barnedåb eller noget helt fjerde. Vores bordkort til festen er nøje lavet på vores laserskærermaskiner efter dine behov og vi skærer dem selvfølgelig, nøjagtigt som du vil have dem. 

Når vi udskærer bordkort i træ, laver vi dem selvfølgelig netop med dine gæsters navne og til vores billige priser. 

Vil du også have noget helt unikt og personliggjort pynt til festen? Så er vi din rette leverandør, hvadend det er til privat eller erhverv. 

Vi har gjort os umage med at personliggøre vores unikke produkter specielt til jeres fest

Billige bordkort i træ udskåret efter dine ønsker. Vi skærer bordkort i flere forskellige typer af træ og kan udforme dem i mange skrifttyper og til ethvert tema. 

Hos Dækop vil vi være landets førende leverandør af billige bordkort i den allerbedste kvalitet. Det betyder også, at vi vælge at skære alle bordkort af tykke plader i enten HDF eller finér – desuden er vores produkter altid tilpasset, så det ikke nemt går i stykker, hverken under transport eller brug, og vi bestræber os på kun at levere den allerbedste kvalitet. 
Tag ikke fejl – du kan mange steder købe bordkort i træ, der ikke lever op til vores standard og ej heller en standard, som du ønsker at vise dine kunder. Derfor har vi gjort det nemt for dig, når du skal finde et sted, at købe alt, hvad du skal bruge. 

 

Bordkort i træ til bryllup med et personligt touch

Sommeren vil byde på rigtig mange bryllupsfester og det er hertil, at vi leverer størstedelen af vores udskårne bordkort. Mange danskere vælger at gøre lidt mere ud af deres bryllupsfest og vælger derfor personliggjort pynt – også i opdækningen. Det er her, at vi kommer ind i billedet. Med bordkort i træ, får du nemlig ikke kun et flot bord, men også noget ekstra til dine gæster, der med sikkerhed vil tage bordkortet med hjem, som en lille gave. De kan nu huske tilbage på dagen, hvor de var til jeres fest, hvor I havde gjort alt for, at tingene var iorden. 

 

Vores billige bordkort udskåret i træ passer til enhver anledning

Selvom vi skriver meget om bordkort til bryllup, så er det altså langtfra det eneste, denne smukke bordopdækning kan bruges til! Vi leverer ligeledes mange bordkort til konfirmation, barnedåben, fødselsdage og ikke mindst firmafester. 

bordkort til bryllup

Bæredygtighed er noget, som vi har tillært os

I disse tider, er bæredygtighed i allerhøjeste grad noget, som får vores kunder til at være interesserede i netop os

Hos Dækop sælger vi bæredygtige bordkort udskåret i træ – vi tager et bevidste valg, når vi vælger leverandører samt i hele vores produktion af dine bordkort. 
Bæredygtighed og “det grønne element” er noget, danskerne er bevidste omkring – specielt, når det ikke koster noget ekstra, at vælge det rigtige. Derfor er det ikke kun vores bordkort, der er bæredygtige, men stort set alle produkter på shoppen. 
Ligeledes er vores pakkemateriale, papkasser, tape, pakkefyld og klistermærker noget, som på den ene eller anden facon indeholder et bæredygtigt element, så du kan være helt tryg. Sammen kan vi gøre en forskel og derfor har vi også lavet et samarbejde med Miljøvenlig Pakning, når vi sender vores produkter afsted til jer. Miljøvenlig Pakning er vores bevis til dig for, at vi støtter det bæredygtige og at du får, netop hvad du betaler for, når vdu bestiller billige bordkort til festen. 

Jeg håber, at mit indlæg gav dig mere syn for sagen, når du skal vælge, hvorfra du bestiller billige bordkort. 

Vælg ud fra, at

  • dine træbordkort er unikt designet
  • dine bordkort er fra en dansk leverandør, for at spare omkostninger
  • dine bordkort til festen er bæredygtige
  • dine bordkort er af den bedste kvalitet og tykkelse
  • dine bordkort pakkes i bæredygtigt materiale
  • dine bordkort laves hurtigt

Se mange flere af vores billige bordkort i akryl, træ m.fl. lige her…

 

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i shoppen, hvadend det er som privatkunde, bryllupsplanlægger, virksomhed eller noget helt tredje. 

På snarligt genhør

Sofie Kirk

DækOp felt