Bordkort i læder – til alle livets begivenheder

Hos Dækop.dk tilbyder vi et bredt udvalg af billige bordkort i læder. Hvadend du er på udkig efter flade bordkort, bordkort som en nøglering eller noget helt tredje, som kan specialdesignes, så har vi, hvad du leder efter. 

Vores tilskårede og graverede bordkort er ganske unikke. Vi graverer læderet med de navne, som du bestiller og i nøjagtigt den skrifttype, som ser bedst ud. Vælg selv skrifttypen, når du klikker ind på læderprodukterne. 

Vores læderbordkort er af 100% kernelæder og kommer i 3 farver; naturfarvet, London og cognac. Altsammen garvet kernelæder fra Spanien af absolut højeste kvalitet. Se vores udvalg af bordkort i læder herunder. 

SE OGSÅ ANDRE TYPER AF BORDKORT

Bordkort udskåret i læder har sjæl, charme og tjener et formål efter festen. 

Vi går ind for bæredygtighed, god kvalitet og ikke mindst smukke produkter. Vores bordkort i læder adskiller sig fra mange andre bordkort på baggrund af det smukke materiale. Læder er fyldt med struktur, liv og spil samt udstråler kvalitet og gennemførthed. 
Vores kernelæder er spansk og garvet i 3 forskellige farver; cognac, London og natur. Alle de 3 farver vil over tid, ligesom alt andet 100% kernelæder, ændre sig. Læder er nærmest levende og arbejder ud fra de forhold, som det bliver givet. Ligeledes vil farven over tid ændre sig og det er altsammen fordi, at vi har med 100% kernelæder at gøre. Kernelæder er den “rene” vare og ganske kort fortalt den mest eksklusive form for læder, som bliver brugt til bl.a. bordkort, tasker, sko og meget andet i modeindustrien. 

Vores bordkort skæres af os og graveres efter dine ønsker. Processen er ligetil og sikrer dig det flotteste resultat. 

Har du specielle ønsker til formen eller udseendet på dit bordkort i læder, som du ikke finder her? Vi laver gerne nøjagtigt det, som du ønsker dig og til den rette pris.